Stamgroepouders zijn ouders die zich hebben opgegeven om de leerkrachten mee te helpen bij een aantal organisatorische zaken. Zij helpen bij activiteiten, regelen vervoer voor excursies, helpen bij feesten, etc.

Daarnaast helpen stamgroepouders ook nieuwe ouders op school op weg. Tijdens de eerste schoolperiode van uw kind kunt u bij de stamgroepouders terecht voor een rondleiding door de school en het wegwijs maken bij praktische zaken. Ook kunnen zij u informeren over diverse activiteiten op school en de participatie van ouders daarin.

Stamgroepouders

Desiree
Desiree is stamgroepmoeder bij de Sterren (groep 1/2 van juf Edith). Ze is de moeder van Sem en Edine.
Amarins
Amarins is samen met Desiree stamgroepmoeder bij de Sterren (groep 1/2 van juf Edith). Ze is de moeder van Floris.
Chantal van den Broek
Chantal is stamgroepouder bij Ewoks. Dit is de groep van Miranda en Yaron (woensdag). Chantal is moeder van Daan (middelbare), Thijs (Ewoks) en Nino (Supernova’s).
Margrethe Bongers
Margrethe is stamgroepouder bij de Supernova’s. Dit is de groep van Esmeralde, Marieke en Annemarie. Margrethe is moeder van Nicky.
Paulette
Paulette is stamgroepmoeder bij de Marsmannetjes (groep 5/6 van juf Esmeralde). Ze is de moeder van Olivier en Jasmijn).

Coördinatie Activiteiten (CA)

Een aantal activiteiten op de Sterrenwachter wordt door de CA georganiseerd, waaronder de Avondvierdaagse, Burendag, NLdoet en de Sintintocht. Voor vragen kunt u contact opnemen met één van de onderstaande CA leden of via casterrenwachter@gmail.com.

Amarins Bon
Amarins is moeder van Floris.
Sebastian van Au
Sebastian is vader van Rosalie.
Nicky de Beer
Nicky is moeder van Marly en Riley.