Op 26 maart is het Kinder Tafeltennis Feest en de Sterrenwachter heeft besloten kinderen de gelegenheid te geven hieraan mee te doen. Na jaren schoolvoetbal gaan de kinderen dit jaar tafeltennis spelen. 

Kinder Tafeltennis Feest

Het tafeltennistoernooi vindt plaats op zondag 26 maart 2017. Alle kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 kunnen meedoen aan het Kinder Tafeltennistoernooi van 13-17 uur. De kinderen van de midden- en de bovenbouw hebben hiervoor vorige week een aanmeldingsformulier mee naar huis gekregen. Als je mee wil doen, moet het formulier uiterlijk vrijdag 10 maart worden ingeleverd.

Spelletjes circuit

Kinderen van groep 3,4 en 5 kunnen meedoen aan een spelletjescircuit. Het circuit is van 10-12 uur in dezelfde sporthal. De kinderen van groep 5 kunnen dus kiezen aan welke activiteit ze mee willen doen. Let op: Als je meedoet aan het Kinder Tafeltennis toernooi, kun je niet meedoen aan het Spelcircuit.

Kosten

In de brief staat vermeld dat meedoen aan het toernooi 2 euro kost. De school heeft besloten om de kosten op zich te nemen, dus dat betekent dat de kinderen gratis mee kunnen doen! De kinderen die zich al aangemeld hebben krijgen het geld alsnog mee terug naar huis.

Het evenement wordt gehouden in Tafeltenniscentrum Hilversum:

Vaartweg 52, Hilversum
(achter het hoofdgebouw van het Gemeentelijk Gymnasium).

Wat moet je meenemen?

  • Een tafeltennisbatje (als je geen batje hebt, kun je die lenen in de zaal)
  • sportkleding
  • binnensportschoenen

De komende weken krijgen de kinderen tijdens de pauze gelegenheid om hun technieken bij te schaven.