Maak kennis met het Sterrenwachter webteam!

Yaron de Bok
Yaron de BokDeveloper, content, foto's
Yaron loopt al 11 jaar op de Sterrenwachter rond dus behoeft hij eigenlijk geen introductie meer. Aangezien hij zich als locatiedirecteur overal tegenaan bemoeit, zo ook met de website. Hij kan namelijk erg slecht tegen lelijke sites. En hij vindt het ontzettend belangrijk dat de website uitdraagt en uitstraalt wat de Sterrenwachter is. Dat is volgens ons erg goed gelukt, wat vindt u?
Jan Huisers
Jan HuisersDeveloper, technische support en vraagbaak
Jan is het technische brein achter de website van de Sterrenwachter. Hij zorgt ervoor dat de website blijft draaien en dat er continu nieuwe functionaliteiten bij komen. Verder is de man van Joko en broer van Carolien een zelfverklaard gadgetfreak, koffieliefhebber, marathonloper, kookfanaat en bovendien de vader van Jantien (bovenbouw) en Bram (Middelbare school).
Bregtje Schudel
Bregtje SchudelRedacteur
Bregtje schrijft voor de webredactie over gebeurtenissen op school. Daar zijn we blij mee, want Bregtje is in het dagelijks leven ook redacteur. Ze recenseert onder anderen films. Bregtje heeft een zoon, en dat is een supernova.
Sandra Sier
Sandra SierRedacteur
Sandra heeft twee dochters; Liv (middelbare) en Frieda (Ewoks). De sfeer op school en de betrokkenheid van ouders en leerkrachten vindt ze zo inspirerend, dat ze zich spontaan heeft aangemeld om stukjes voor de website te schrijven. Naast webredacteur is Sandra tekstschrijver en illustrator en woont ze met haar dochters, vriend en hond in ‘s-Graveland.
Joko van den Ingh
Joko van den InghRedacteur
Moeder van Bram (Middelbare) en Jantien(bovenbouw). Joko is een aantal jaren stamgroepouder bij beide kinderen geweest en heeft dit jaar gekozen zich in te zetten voor webredactieteam van de website. Joko vindt het een uitdaging om iedereen mee te laten genieten van het niet aflatende enthousiasme van het team, de ouders en de kinderen op de Sterrenwachter, want dat maakt de school tot zo’n prettige leeromgeving.
Carolien Huisers
Carolien HuisersFotoredacteur
Carolien, creatieve duizendpoot en ze loopt al heel wat jaartjes mee op school. Carolien is moeder van Femke, Ilse en Wessel (Middelbare school) en Renske (Ewoks). Ze maakt prachtige foto’s van veel gebeurtenissen en evenementen op school, daarom hebben we haar gevraagd dit officieel te gaan doen als lid van de webredactie.
Chantal van den Broek
Chantal van den BroekFotoredacteur
Chantal heeft in de onderbouw en bovenbouw een zoon. Ze is moeder van Thijs (Ewoks), Nino (Supernova’s) en Daan (middelbare). Chantal vindt het zelf leuk om foto’s van verschillende activiteiten te zien op de website. Ze maakt al geruime tijd jaar foto’s van heel veel Sterrenwachter activiteiten en is daarom gevraagd als lid van de webredactie.