Portfolio

/Portfolio/

De Meent 2017

In het nieuwe project draait alles om de wijk waar de school staat en waar heel veel van haar leerlingen wonen: De Meent. Lees hier alle nieuwsberichten over het project, dat afgesloten zal worden met Museum de Meent.  

Kinderboekenweek 2016

Tijdens de 62e editie van de Kinderboekenweek staan dit jaar opa's en oma's centraal, onder het motto 'Voor altijd jong'. De Kinderboekenweek begint woensdag 5 oktober en duurt nog tot en met 16 oktober. De Sterrenwachter besteedt ruim aandacht aan de Kinderboekenweek. In de klas en in de bibliotheek. Lees ook thuis met uw kind,

Schoolkamp 2016 Juttertje Tim

Het schoolkamp is elk jaar weer een van de hoogtepunten van het schooljaar. Dit jaar is het thema Juttertje Tim, iets met zeemeerminnen en piraten. Lees hier alle berichten over het schoolkamp 2016!

Project Fotografie

Er is een nieuw project van start gegaan: Fotografie! Dit is meteen het laatste project van dit schooljaar. Op maandagmiddag 30 mei begon het project met een startspel.

Leesfeest

In het kader van de gezamenlijke bibliotheek van de Sterrenwachter en de gooise Daltonschool organiseren beide scholen een leesfeest. Hier leest u alles over de aanloop naar het leesfeest, het leesfeest zelf en de reacties. Nieuwsberichten over het Leesfeest: