Vanmorgen stonden de kinderen allemaal luidkeels zingend op het wieltjesplein. Sinterklaas kwam. Maar wanneer precies en hoe, dat blijft altijd een verrassing. Toen de opa’s, oma’s, vaders en moeders ook begonnen mee te zingen en dansen, kwam hij gelukkig tevoorschijn.

In een stoere, open jeep sjeesde hij het plein op met zijn twee pieten. De pieten begonnen meteen met uitdelen van pepernoten en Sint gaf een handje of high five aan iedereen die dat wilde. Na een kort interviewtje met de goedheiligman, gingen alle kinderen naar binnen.

In de middenruimte was nog even kort tijd voor een samenzijn met Sint. Er werd nog meer gezongen en Sinterklaas sprak de kinderen toe. Daarna gingen alle kinderen naar hun eigen groep om daar Sinterklaas te vieren. De bovenbouw doet dit altijd met surprises en gedichten die ze zelf gemaakt hebben voor een klasgenoot. Die surprises moeten natuurlijk een surprise blijven en daarom worden ze in het uiterste geheim de klas binnen gesmokkeld. Vanmiddag op het schoolplein konden we gelukkig heel veel super mooie surprises voorbij zien komen. Van kaptafels tot reusachtige sport trofeeën en van een gouden voetbalschoen tot een iPad, wat kwam er veel creativiteit langs.

Iedereen nog een fijne pakjesavond thuis en Sinterklaas, bedankt en een fijne verjaardag!

Foto’s aankomst Sinterklaas

Foto’s Sinterklaasfeest in de groepen