De weekopening van vandaag stond in het teken van de boekenmarkt die afgelopen zaterdag op burendag werd georganiseerd. Er is super veel geld opgehaald met de verkoop van de ingeleverde, oude boeken. Dat geld wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe boeken voor de bieb. In het kader daarvan presenteerden  juf Irene en haar lieftallige assistente Miranda alvast wat van de nieuwe boeken.

Nieuwe boeken voor de bieb

Beide juffen waren gekleed in een passende outfit; een lekkere lees-hoodie met toepasselijke tekst: “You can’t buy happiness, but you can read books and that’s kind of the same thing.” Er zijn boeken aangeschaft voor iedere klas. Er is dus voor ieder wat wils bij. Boeken met mooie verhalen, maar ook hele grappige boeken, een heel vies boek, stripgedichten en toneelboeken. De kinderen konden niet wachten om ze in de bieb te gaan lenen! En daar is het natuurlijk allemaal om te doen.

86 keer hoera

Daarna was het tijd voor de jarigen. Zes dit keer! Vijf hele gewone jarigen, maar er was ook één hele bijzondere jarige. Eén jongetje kwam niet voor zichzelf naar voren, maar voor zijn overgroot-oma die 86 is geworden! Daar moest hard voor gezongen worden, natuurlijk onder begeleiding van Yaron op de gitaar.

De week is weer van gezellig van start gegaan!