Jenaplanschool de Sterrenwachter
Vuurvlindermeent 54
1218 GZ  Hilversumse Meent
035 6910345
hilversum@sterrenwachter.nl

Ligging

De Sterrenwachter ligt in de Hilversumse Meent. Centraal gelegen in het Gooi en op een steenworp afstand van Naarden en Bussum. De gemeenten Kortenhoef, ‘s Graveland en Ankeveen liggen op 4 tot 6 kilometer afstand.

Rondleiding

Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek en een rondleiding op onze school. Hiervoor kunt u contact opnemen met de directeur op telefoonnummer 035 6910345. Hieronder kunt u alvast een kijkje nemen in de school.


Grotere kaart weergeven

Contact met het team

Voor vragen over hun eigen kind kunnen ouders contact opnemen met de betreffende leerkracht. Dit kan per email of persoonlijk, bijvoorbeeld tijdens het brengen of halen. Ook is het altijd mogelijk een afspraak te maken, klik hiervoor op de teampagina op de link bij de naam van de leerkracht.

Contact met ouders

Bent u benieuwd naar ervaringsverhalen?  U kunt altijd contact opnemen met de stamgroepouders voor informatie.

Reactie

Heeft u iets gelezen op onze website en wilt u reageren? Wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of met een van de teamleden? Voor al uw reacties kunt u gebruik maken van onderstaand webformulier. Wij doen ons best om binnen een week op uw bericht te reageren.